Μιχαλακοπούλου 84, Αθήνα - Ιλίσια, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εταιρεία Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη

ΑρχικήΗ εταιρία / Η εταιρία μας

Η εταιρία μας

Η οικογενειακή επιχείρηση Flowerline Ioannidis ιδρύθηκε το 1956 στην Αθήνα. Με βάση την εξηντάχρονη επιτυχημένη πορεία στο χώρο του λουλουδιού, τα ανθοπωλεία Flowerline Ioannidis, παντρεύουν το κλασικό με το μοντέρνο, το εντυπωσιακό με το διακριτικό, και την υψηλή αισθητική με μοναδικό και μαγικό τρόπο. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, οι άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας και την πολύχρονη πείρα μας δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες με την διεξαγωγή επιτυχημένων κοινωνικών εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Η προσωπική επίβλεψη και επιμέλεια των γεωπόνων μελών της οικογένειας, σε συνδυασμό με τους έμπειρους ανθοδέτες που εργάζονται κοντά μας, δημιουργούν ξεχωριστές ανθοδετικές προτάσεις για κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Τα άνθη μας είναι πάντα φρέσκα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γιατί φθάνουν στο κατάστημά μας με δική μας εισαγωγική αεροπορικώς από την Ολλανδία. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με ειδικά διαμορφωμένα μεταφορικά μέσα που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους αποθήκευσης για να παραμένουν οι συνθέσεις τόσο φρέσκιες όσο τη στιγμή της δημιουργίας τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στον ανανεωμένο ιδιόκτητο κεντρικό μας κατάστημα 500 τ.μ. λειτουργεί ειδικό τμήμα γάμου και βάφτισης με μοναδικές προτάσεις για στέφανα και λαμπάδες.  Ειδική διακοσμητική μελέτη εγκατάστασης, διακόσμησης και συντήρησης φυτών σε επαγγελματικούς χώρους.  Τα καταστήματά μας μένουν ανοιχτά 365 μέρες το χρόνο από τις 08.30-22.00.  

Ως μέλος της Interflora Hellas πραγματιοποιούμε αποστολές σε όλο τον κόσμο. 

Eπιπλέον προσφέρουμε δωρεάν παράδοση μέσα στα όρια της πρωτεύουσας.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε να σας επισκεφθεί εκπρόσωπος της εταιρείας μας για ενημέρωση και δειγματισμό. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους γεωπόνους και διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και είναι στη διάθεσή σας για να υλοποιήσουν κάθε προσδοκία σας. Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις για τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τη βοήθειά μας και τη διάθεσή μας να είμαστε πάντα κοντά σας.

FLOWERLINE Ioannidis

Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας, Αθήνα

Τηλ.: 210 7751642 & 210 7776817

Fax: 210 7754749

 

Υποκάτάστημα με είδη δώρων και μπεμπέ:

Λούρου 3, Αθήνα (έναντι εισόδου Νοσ. Αλεξάνδρας)

Τηλ.: 210 7774596