Μιχαλακοπούλου 84, Αθήνα - Ιλίσια, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εταιρεία Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη

ΑρχικήΕταιρεία

Εταιρεία

Η οικογενειακή επιχείρηση Flowerline Ioannidis ιδρύθηκε το 1956 στην ΑΘήνα. Με βάση την εξηντάχρονη επιτυχημένη πορεία στο χώρο του λουλουδιού, τα ανθοπωλεία Flowerline Ioannidis, παντρεύουν το κλασικό με το μοντέρνο, το εντυπωσιακό με το διακριτικό, και την υψηλή αισθητική με μοναδικό και μαγικό τρόπο. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, οι άριστες σχέσεις με τους πελάτες και πολύχρονη πείρα μας δημιουργούν την μαγεία των επιτυχημένων εκδηλώσεων που αναλαμβάνουν τα ανθοπωλεία Ioannidis.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Ηπροσωπική επίβλεψη και επιμέλεια των γεωπόνων μελών της οικογένειας, σε συνδυασμό με τους έμπειρους ανθοδέτες που εργάζονται κοντά μας, δημιουργούν ξεχωριστές ανθοδετικές προτάσεις για κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Τα άνθη μας είναι πάντα φρέσκα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γιατί έρχονται με δική μας εισαγωγή αεροπορικώς από την Ολλανδία. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με ειδικά διαμορφωμένα μεταφορικά μέσα που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους αποθήκευσης για να παραμένουν οι συνθέσεις τόσο φρέσκιες όσο τη στιγμή της δημιουργίας τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στον ανανεωμένο ιδιόκτητο κεντρικό μας κατάστημα 500 τ.μ. λειτουργεί ειδικό τμήμα γάμου και βάφτισης με μοναδικές προτάσεις για στέφανα και λαμπάδες. Ειδική διακοσμητική μελέτη εγκατάστασης, διακόσμησης και συντήρησης φυτών σε επαγγελματικούς χώρους. Τα καταστήματά μας μένουν ανοιχτά 365 μέρες το χρόνο από τις 08.30-22.00. Μέλος της Interflora Hellas. Αποστολές σε όλο τον κόσμο. Δωρεάν παράδοση μέσα στα όρια της πρωτεύουσας.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε να σας επισκεφθεί εκπρόσωπος της εταιρείας μας για ενημέρωση και δειγματισμό. Οι Υπάλληλοι της εταιρείας, με τους έμπειρους γεωπόνους και διακοσμητές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία σας. Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις για τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας με τη βοήθειά μας και τη διάθεσή μας να είμαστε πάντα κοντά σας. FLOWERLINE IoannidisΜιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας, Αθήνα Τηλ.: 210 7751642 & 210 7776817 Fax: 210 7754749 Λούρου 3, Αθήνα Τηλ.: 210 7774596