Μιχαλακοπούλου 84, Αθήνα - Ιλίσια, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εταιρεία Επικοινωνία Wishlist Βρείτε μας στο Χάρτη

ΑρχικήΗ εταιρία / Οροι Χρήσης

Οροι Χρήσης

Οροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Flowerline Ioannidis. Κάνοντας χρήση της σελίδας μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι παραγγελίες και η πληρωμή τους μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:

     1. Με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα, μέσω online παραγγελίας (μέσω της σελίδας www.flowerline-ioannidis.gr).

Απαραίτητος είναι ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, καθώς επίσης και ο κωδικός ασφαλείας. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας αφορά μόνο εσάς και την τράπεζά σας. Οι κάρτες που είναι αποδεκτές είναι:

Visa

MasterCard

American Express

Diners

Maestro

MasterPass

 

     2. Με απευθείας μεταφορά του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας (στα τηλέφωνα 210 7781598, 210 7776523 & 210 7751642), βάζοντας τον αριθμό της παραγγελίας στην αιτιολογία, στις τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω:

ALPHA BANK IBAN:

GR6601403620362002320001154

SWIFT (BIC): CRBAGRAAXXX

Όνομα δικαιούχου: Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

------------------------------------------------------------------------------------------

EUROBANK IBAN:

GR7602601020000100200518256

SWIFT (BIC):ERBKGRAA

Όνομα δικαιούχου: Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN:

GR2601105190000051920230243

SWIFT (BIC): ETHNGRAA

Όνομα δικαιούχου: Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

Σημείωση: Η απόδειξη κατάθεσης παρακαλούμε πολύ να αποστέλλεται με e-mai στο floart@otenet.gr ώστε η παραγγελία σας να θεωρείται έγκυρη και να μπορεί να εκτελεστεί.

 

     3. Με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση, είτε μέσω τηλεφωνικής ή online παραγγελίας (μόνο όταν ο εντολέας της παραγγελίας είναι επίσης ο παραλήπτης στο σημείο παράδοσης).

Για όλες τις τηλεφωνικές και online παραγγελίες, απαραίτητο είναι το τηλέφωνο του εντολέα της παραγγελίας. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για εξακρίβωση στοιχείων και για τη συμφωνία διαδικασίας της παράδοσης. Απαραίτητο επίσης είναι και το e-mail του εντολέα της παραγγελίας έτσι ώστε να μπορούμε επικοινωνήσουμε και ηλεκτρονικά σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ALPHA E-COMMERCE)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer  SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

     - Δωρεάν αποστολή σε όλα τα μαιευτήρια.

     - Δωρεάν αποστολή, για παραγγελίες άνω των 35, εντός όλου του δήμου Αθηναίων.

     -  Για τις λοιπές παραγγελίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 7751642.

 

ΠΟΛΙΤΙKΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παράδοση γίνεται αυθημερόν, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος . Από τα στοιχεία της παραγγελίας, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον εντολέα της παραγγελίας και τον ενημερώνουμε για τυχόν καθυστερήσεις, αλλαγές στα χρώματα ή τα σχέδια.

 

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κάποια άνθη (ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όπως βάζα, βάσεις, κλπ.) ή έχει εξαντληθεί το χρώμα του προϊόντος που επιλέξατε, τότε θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος αντίστοιχης ή μεγαλύτερης αξίας. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει την συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Οι παραδόσεις γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιβεβαίωσης με τον εντολέα της παραγγελίας για την παραλαβή. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης στο σημείο παράδοσης απουσιάζει παρά την τηλεφωνική συνεννόηση που πάντα προηγείται για την ώρα παράδοσης, η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας. Ενημερώνεστε τηλεφωνικά και είτε παραλαμβάνετε οι ίδιοι το προϊόν από την έδρα μας, ή η παραγγελία σας αποστέλλεται εκ νέου (κατόπιν νέας συνεννόησης με τον εντολέα της παραγγελίας) και χρεώνεστε τα επιπρόσθετα έξοδα αποστολής που προκύπτουν.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης στο σημείο παράδοσης δεν δεχθεί να παραλάβει την παραγγελία, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας, να την παραδώσουμε σε νέα διεύθυνση, χρεώνοντας επιπλέον μεταφορικά εφόσον χρειάζεται .

Ιδιοκτησία και πνευματικά δικαιώματα

Το λογισμικό, καθώς και όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα, είναι αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα της Flowerline Ioannidis. Η δικαιούχος διατηρεί εφεξής και σε κάθε περίπτωση τα πνευματικά, καθώς και τα λοιπά, δικαιώματά της σχετικά με τα στοιχεία αυτά, καθώς και σχετικά με τα υπόλοιπα αντίγραφά τους, σε οποιαδήποτε μορφή και αν εντοπίζονται στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο.

΄Αδεια χρήσης

Η άδεια του χρήστη να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που εντοπίζει στην παρούσα ιστοσελίδα, είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτήν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για προσωπική χρήση και ως εκ τούτου απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση τους με κάθε άλλο τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) και για άλλο σκοπό από αυτόν που περιγράφεται παραπάνω. Απαγορεύεται επίσης η ολική, μερική ή περιληπτική χρήση και αναδημοσίευση των στοιχείων της παρούσας ιστοσελίδας, καθώς και η παραλλαγή ή μερικώς αναπαραγωγή αυτών χωρίς την άδεια της δικαιούχου, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Σε περίπτωση που ο χρήστης χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης ή απευθείας πρόσβασης με άλλες ιστοσελίδες μέσω της παρούσας, η δικαιούχος δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων και λοιπών διασυνδεδεμένων πηγών. Κατά συνέπεια, η δικαιούχος δεν δύναται να παρέμβει, εάν κάτι θεωρηθεί προσβλητικό ή μη έγκυρο. Αποτελεί όμως δέσμευση της παρούσας ιστοσελίδας να επεξεργάζεται και να ελέγχει το περιεχόμενο και την εγκυρότητα των άλλων ιστοσελίδων, των οποίων προτείνει τη σύνδεση και πρόσβαση.

Ευθύνη προς αποζημίωση

Τα περιεχόμενα στοιχεία της ιστοσελίδας έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ευθύνη για θετική ή αποθετική ζημία, που τυχόν προκλήθηκε στον οποιοδήποτε χρήστη από τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες καθώς και το διαφημιστικό ή άλλο προβαλλόμενο υλικό της ιστοσελίδας. Η δικαιούχος δεν έχει καμία ευθύνη για αποζημίωση του χρήστη.

Ασφάλεια προσωπικών στοιχείων χρηστών

Τα στοιχεία των χρηστών ή των επισκεπτών της ιστοσελίδας, δηλώνονται σε συγκεκριμένες φόρμες της ιστοσελίδας και καταχωρούνται αμέσως σε βάσεις δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα προσωπικά δεδομένα κάθε χρήστη / πελάτη μας είναι απόρρητα και δεν διαβιβάζεται το περιεχόμενο αυτών πάρα μόνο στον χρήστη / πελάτη της εταιρείας μας. Η ιστοσελίδα μας παρέχει την ασφάλεια των στοιχείων των πελατών μας και δεν επιτρέπει τη χρήση αυτών, για εμπορικό ή άλλο λόγο. Μοναδική εξαίρεση ανακοίνωσης προσωπικών στοιχείων αποτελεί η καθ? οιονδήποτε τρόπο παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου με στόχο τη βλάβη άλλων χρηστών ή την παραποίηση του κώδικα χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Εμπορικά ονόματα και πάσης φύσεως διακριτικά γνωρίσματα (σήματα, εικόνες, λογότυπα κ.τ.λ.) που αντιπροσωπεύουν την Flowerline Ioannidis ή οποιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, προστατεύονται από την νομοθεσία για τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία και η χρησιμοποίηση τους στο δικτυακό τόπο με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί ή μπορεί να ερμηνευτεί ως εκχώρηση τους ή παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης τους, με οποιαδήποτε μορφή.

Πολιτική Επιστροφών & Ακυρώσεων παραγγελιών

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Οι επιστροφές ανθέων δεν γίνονται δεκτές λόγω της φύσης του προιόντος. Μόνο εφόσον τα προϊόντα (όχι άνθη) που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με πλήρη συσκευασία, και κατόπιν συνενόησης με το κατάστημα, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο floart@otenet.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 7751642, προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Για να αποφευχθεί και η δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων κατά την παράδοσή τους, τη συσκευασία τους, καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

FLOWERLINE Ioannidis

Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας, Αθήνα

Τηλ.: 210 7751642 & 210 7776817 Fax: 210 7754749

Λούρου 3, Αθήνα

Τηλ.: 210 7774596